top of page

Hoe maakt innovatie de zorg beter en uw werk leuker?


Innovaties. Als het goed is maken ze de zorg beter en uw werk leuker en makkelijker. Ze zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor datgene waarom u dokter bent geworden: de zorg voor uw patiënten. Maar hoe blijft u op de hoogte van innovaties die relevant zijn voor uw dagelijkse praktijk? En hoe komt u erachter wat wel werkt en wat niet? Ons nieuwe Platform Innovatie geeft u de kans om aangesloten te blijven bij alles wat er op dit terrein gebeurt en met andere geïnteresseerden kennis en ervaringen uit te wisselen.

Peter Paul van Benthem, voorzitter Raad Wetenschap & Innovatie: “Innovatie is de sleutel tot toekomstige zorg van goede kwaliteit die voor iedereen makkelijk toegankelijk en betaalbaar is. Er zijn enorm veel innovatieve ideeën in de zorg. Met het Platform Innovatie willen we kennis hierover uitwisselen, elkaar inspireren en partijen bij elkaar brengen. Zo kunnen we gezamenlijk initiatieven opstarten, op werkzaamheid toetsen, naar de praktijk brengen en opschalen. Uiteindelijk willen we zo de innovatiecultuur onder medisch specialisten versterken en zorgen dat innovaties sneller en beter landen in de praktijk.”

Bent u erbij?

De eerste inspiratiesessie vanuit het Platform Innovatie vindt plaats op dinsdag 31 oktober. Tijdens deze avond kunnen verschillende medisch specialisten een korte pitch houden: hoe heeft een specifieke innovatie ervoor gezorgd dat de zorg is verbeterd of het werk leuker is geworden? De sessie duurt van 18.00 tot 21.00 uur in congrescentrum NBC in Nieuwegein.

Bent u als medisch specialist geïnteresseerd in, of betrokken bij innovatie in de zorg? En wilt u ook graag kennis en ervaringen uitwisselen met vakgenoten? Dan nodigen wij u graag uit om deel te nemen aan deze eerste inspiratiesessie. Brengt u deze uitnodiging vooral ook onder de aandacht van collega’s die interesse zouden kunnen hebben in deze bijeenkomst, zij zijn van harte welkom!

Aanmelden kan via raadw&i@demedischspecialist.nl. Via dit mailadres kunt u het ons ook laten weten als u tijdens deze avond een pitch wilt houden.


Uitgelichte Posts
Recente Posts
Archief
Volg ons op:
bottom of page