ONDERNEMERSCHAP: URGENTIE NR 1!

De zelfstandige zorgondernemer blijkt een top-zorgverlener te zijn met de hoogste client tevredenheid. Dat is een goed begin! Maar we zijn ons ook bewust dat ons ondernemerschap extra aandacht, inzicht en aanvullende kennis vereist? de meeste zelfstandige zorgondernemers zijn zich amper bewust van de turbulenteontwikkelingen die wijals ZZPér moeten doormaken. Zij voelen zich overromepld door "alweer nieuwe regelgeving" of ertger: "Ik kom niet in aanmerking voor een contract" Speciaal hiervoor is een Opleiding Ondernemerschap ontwikkeld. De deelnemers ervaren dat dit een krachtige en praktische ondersteuning is in hun ondernemerschap. of je nu net begonnen bent, of al jaren zorg levert: het is écht noodzakelijk!


Uitgelichte Posts
Recente Posts
Archief
Volg ons op:
  • Facebook
  • LinkedIn

Kantooradres
Rijksweg 39b
5953 AA Reuver
Nederland
077-4762500

Postadres

Postbus 4689

5953 ZH Reuver

info@accountax.nl

www.accountax.nl