Volg ons op:

Wilt u net zoals onze klant logopediepraktijk Jongen-Salden professioneel en persoonlijk ondersteund en begeleid worden op fiscaal en financieel gebied?

Neem dan gerust contact met ons op: 077-4762500

Voor meer informatie over onze diensten,

kijk dan op onze we...

De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van het ontwerp, waarbij de gedachtes en gevoelens die passen bij zorgtax te verwoorden in beelden en woorden.

Daarbij was het ook de bedoeling dat onze website volledig beantwoordt aan de digitale eisen en mogelijkheden...

Innovaties. Als het goed is maken ze de zorg beter en uw werk leuker en makkelijker. Ze zorgen ervoor dat u meer tijd overhoudt voor datgene waarom u dokter bent geworden: de zorg voor uw patiënten. Maar hoe blijft u op de hoogte van innovaties die relevant zijn voor u...

De LHV heeft voor u als huisarts een analyse gemaakt van de beleidsregel huisartsenzorg en de tariefbeschikking 2018. Deze analyse kunt u als LHV-lid downloaden (naar de tarievenlijst).

Eerder informeerden wij u al over de belangrijkste wijzigingen. Zoals de introductie...

22/8/2017

De zelfstandige zorgondernemer blijkt een top-zorgverlener te zijn met de hoogste client tevredenheid. Dat is een goed begin! Maar we zijn ons ook bewust dat ons ondernemerschap extra aandacht, inzicht en aanvullende kennis vereist? de meeste zelfstandige zorgonderneme...

Please reload

Please reload

Recente Posts
Uitgelichte Posts

ZorgTax: Logopediepraktijk Jongen-Salden

10/31/2017

1/5
Please reload

Archief
Please reload

  • Facebook
  • LinkedIn

Kantooradres
Rijksweg 39b
5953 AA Reuver
Nederland
077-4762500

Postadres

Postbus 4689

5953 ZH Reuver

info@accountax.nl

www.accountax.nl